SON DAKİKA
Hava Durumu

Ümit Özdağ: "Öcalan’ın İmralı’da nasıl diz çöktüğünü unutma derler"

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Muğla Fethiye'de artan mafya baskısını ve halkı terörize eden mafyayı eleştirdi. Mafya tehdit oluşturuyor, vatandaşlar sokaklara döküldü. Özdağ, güvenlik makamlarını zayıf tutumla suçladı ve sorunun diğer tatil merkezlerinde de olduğunu belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2024 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2024 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
Ümit Özdağ: "Öcalan’ın İmralı’da nasıl diz çöktüğünü unutma derler"

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabı üzerinden, Muğla Fethiye'de son aylarda mafya baskısının arttiğini ve vatandaş üzerinde tehdit oluşturduğunu ifade etti. Başkan Özdağ, mafyanın Fethiye'de halkı terörize ettiğini belirterek, dün gece vatandaşların bu baskıdan yılarak sokağa döküldüğünü döyledi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ şunları söyledi:

"Muğla Fethiye’de DEM/PKK çizgisindeki mafya halkı terörize ediyor. Bu mafya baskısı bir kaç aydan buyana devam ediyor. Güvenlik makamlarının zayıf tutumu mafyanın küstahlaşmasını sağladı. En son Fethiyeli taksicilerden haraç isteyince dün gece Fethiyeliler sokağa döküldü. Fethiye hala yatışmış değil. Fethiye’ye özel bir dikkat gerekiyor. Fethiye’deki sorun Ege ve Akdeniz’de bütün tatil merkezlerinde var. Kuşadası’nda, Bodrum’da, Marmaris’te ve diğer yerlerde…Bu konunun artık hassasiyetle ele alınmasının zamanı geldi, geçiyor. Terbiyeli bir şekilde çalışmak isteyen, yatırım yapmak isteyen gelir çalışır. “Yok ben buraya çökmeye geldim” dersen Öcalan’ın İmralı’da nasıl diz çöktüğünü unutma derler…"

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.