SON DAKİKA
Hava Durumu

Ezgi Mola'nın Narin tepkisi sosyal medyayı salladı!

Son olarak Masumlar Apartmanı dizisinde hayat verdiği Safiye karakteri ile izleyicisinin karşısına çıkan Ezgi Mola şimdilerde vaktinin tamamını oğlu Can ile birlikte geçiriyor. Taze anne Ezgi Mola 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran olayına tepki gösterdi. Ünlü ismin sözleri kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2024 09:14
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2024 09:17
Kaynak: MYNET
Ezgi Mola'nın Narin tepkisi sosyal medyayı salladı!

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan Narin Güran cenazesi Tavşantepe Mahallesi Mezarlığı'na defnedildi. 8 yaşındaki Narin için başlatılan soruşturma sürerken cinayetle ilgili soru işaretleri de artıyor.

Narin Güran'ın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 26 kişi gözaltına alındı. Olayın çözülmesi beklenirken ünlü isimlerde bu yaşananlara bir bir tepki gösteriyor.

SÖZLERİ GÜNDEM OLDU

Bu isimlerden biri de taze anne Ezgi Mola oldu. Ünlü oyuncu 'Bunun sebebi olan herkesin, göz yumanların, ortağı olanların da Allah belasını versin. Ayrıca o tabutun üzerine o duvak yerine önlük oyuncak koymaları gerekirdi. O küçücük çocuğu gelin olarak hayal etmelerini de berbat buluyorum. İnşallah adaletin yerini bulduğu bir ülkemiz olur' açıklamasını yaptı.

YORUM YAĞDI

Ezgi Mola'nın bu sözleri kısa sürede gündem olurken ünlü isme 'ne dediyse doğru', 'harika konuşmuş', 'çok doğru söylemiş', 'ağzına sağlık' gibi yorumlar yapıldı.

Kaynak: MYNET

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.