SON DAKİKA
Hava Durumu

Özgür Özel’e ‘Bozkurt’ tepkisi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'in Bozkurt işaretini terör örgütü işaretiyle kıyaslamasına, sosyal medya üzerinden açıklama yaparak sert tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2024 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2024 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
Özgür Özel’e ‘Bozkurt’ tepkisi

Bozkurt işaretinin Türk milletinin sembolü olduğunu, CHP’nin Atatürk'ün çizgisinden uzaklaştığını vurgulayan İsmet Büyükataman, “Tertemiz Türk çocuğu ile uyuşturucu satıcısı bir terör destekçisini aynı kefeye koymaya çalışan Özgür Özel büyük bir skandala daha imza atmıştır” dedi.

İSMET BÜYÜKATAMAN’IN SOSYAL MEDYA HESABI ÜZERİNDEN YAPTIĞI YAZILI AÇIKLAMASI ŞÖYLE:

“Türk milletinin sembolü olan Bozkurt’la terör örgütünün işaretini kıyaslama hatasına düşen, tertemiz Türk çocuğu ile uyuşturucu satıcısı bir terör destekçisini aynı kefeye koymaya çalışan Özgür Özel büyük bir skandala daha imza atmıştır.

Türk milletine ait bir işaretten bu kadar gocunuyor ve böyle bir kıyaslama yapıyor olması CHP’nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizgisinden ne derece uzaklaştığını bir kez daha göstermiştir.

DEM’in gönlünü hoş etmek için Türk’e ve Cumhuriyetimize ait ne varsa utanmadan reddeden Özgür Özel, DEM’li ittifak ortaklarının gönlünü yapmak uğruna aziz milletimizin zekasını hafife almakta, milli şuura saldıranlarla aynı hizaya geçmektedir.

Ne yazık ki CHP Bozkurt’tan, Türk’ten, Atatürk’ten ve Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığından rahatsız olanlarla aynı çizgidedir.

Sapla samanı karıştırmaya çalışanları ve Türk milletinin sembolünü alçakça bir kıyaslamaya sokanları büyük Türk milletinin takdirine bırakıyoruz.”

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.