SON DAKİKA
Hava Durumu

Siz nerede Özhan Marketler orada…

Yazının Giriş Tarihi: 27.08.2024 14:19
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.08.2024 14:25

61 yıldır tüketiciyi/müşteriyi dost kabul eden, Bursa’nın ilk yerel market zinciri, yine Bursa’nın ilk ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi’ne sahip markası Özhan Marketler Zinciri, ekonomide yaşanan olumsuz koşullara rağmen yatırımlarına devam ediyor.

Yıllardır Özhan Marketler zincirinin Kurumsal İletişim Müdürlüğünü başarıyla yürüten sevgili kardeşim Ayşen Köseler Yılmaz’ın daveti ile Kayapa Şubesi’nin açılışına katıldım. Bursalı inşaat firmalarının yatırım odağında yer alan Kayapa'da yapılaşmayı görünce çok şaşırdım… Bölge her geçen gün daha da kalabalık hale geliyor…

Yeni şubenin açılış törenine, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ve birçok Özhan dostu katıldı.

Genel Müdür İbrahim Özhan yönetimindeki Özhan Marketler Zinciri ailesi; yatırımıyla, istihdam politikasıyla, tedarik anlayışı, hizmet ve ürün kalitesiyle, sosyal sorumluluk projeleriyle “biz yerli ve milliyiz” demenin haklı gururunu yaşıyordu.

Açılış konuşmasını yapan İbrahim Özhan, yeni yatırımların müjdesini de burada verdi. Nilüfer Köy'de depo kapasitesini 16 bin 500 metrekareye çıkardıklarını, böylelikle yeni depo sayesinde lojistik güçlerini arttırarak, hızlı hizmet sunulacaklarını dile getirdi. 1050 Konutlar ve Nilüferköy'de de Özhan Marketi hizmete açacaklarını da söyledi.

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir de törende bir konuşma yaptı. Nilüfer ilçesi için Özhan Market'in çok kıymetli olduğunu dile getiren Başkan Özdemir, "Özhan Market en kaliteli hizmeti sunduğu için daha çok şube açıyor. Ben hayırlar ve kazanç getirmesini diliyorum. Geleceği göremediğimiz bir yerde hala yatırım yaptıkları için kendilerini tebrik ediyorum. Biliyorum ki Özhan Market'in çok özel şubeleri var. Biz de tarıma yönelik ürünler üretiyoruz. Nilüfer Belediyesi olarak köydeki üretimi destekleme taraftarıyız. Özhan Market'in Kayapalılara hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ise konuşmasında, "Bursa'nın yeni gelişen bölgesindeyiz. Buralar yatırımcılarla ekosistemini tayin ediyor. Özhan Market'in burada şube açmasını önemli buluyorum. Bizler her türlü katkıyı yatırımlarla vermekteyiz. Kalkılan toplumlar gelişemezse katkıda bulunamazlar. Özhan Ailesi'ne sosyal tarafta da çok aktif görüyorum. Kendilerine şehrimiz olarak teşekkür ediyorum. Açılışını gerçekleştirdiğimiz bu markette bölge halkına kolaylık sağlayacak" diye konuştu.

1963’ten beri perakende sektöründe Bursa’nın yüz akı olmayı başaran Özhan Marketler Zincirine daha nice başarılı yıllar diliyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.