SON DAKİKA
Hava Durumu

Özhan Ailesi piknikte stres attı...

Yazının Giriş Tarihi: 29.06.2024 10:54
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.06.2024 13:27

Bursa’nın ilk yerel marketler zinciri Özhan Marketler çalışanlarına ve ailelerine Hamidiye Teknik Meslek Lisesi’nde iki gün süren piknik organizasyonu düzenledi.
Yıllardır geleneksel hale gelen pikniğe sağ olsun Özhan Marketlerin başarılı kurumsal İletişim Müdürü Ayşen Yılmaz davet eder, bende mutlaka katılmaya çalışırım.
Piknik organizasyonunda çalışanların ve ailelerin eğlenmesi için her şey düşünülmüş.


Spor aktiviteleri, yarışmalar, yemekler ve canlı müzik performansıyla dolu organizasyonda, çocuklar için çeşitli oyunlar ve eğlenceli aktiviteler de vardı.
Çocuklar, danslar, baloncuk ve sihirbaz gösterileriyle eğlenceli anlar yaşadı.İzlerken çok keyif aldım.
Özhan Marketler zinciri Genel Müdürü İbrahim Özhan’ın çalışanlara olan ilgisini, samimiyetini her gördükçe mutlu oluyorum. Sanırım bugünlere gelmesindeki en büyük pay, çalışanlara olan sevgi ve saygıları…
İbrahim Özhan konuşmasında, çalışanlarının mutluluklarının kendileri için çok önemli olduğunu, hep birlikte Özhan kalitesini Bursalılarla buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.
Ayrıca;
Piknikte Özhan Market Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Özhan, şirkette 10, 15, 20, 25 ve 30. yıllarını dolduran çalışanlara plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.
Çalışanlar, çalan oyun havaları eşliğinde gün boyu gönüllerince eğlendiler.
Programla ilgili bilgi veren Özhan Market Kurumsal İletişim Müdürü Ayşen Yılmaz, Özhan’ın, çalışanlarıyla birlikte büyük bir aile olduğunu dile getirdi.
Çalışanların motivasyonu için sene boyunca farklı etkinlikler düzenlediklerini ifade eden Yılmaz, “İki gün süren piknik organizasyonumuzda çalışanlarımızla birlikte yılın stresini attık. Personelimizin mutluluğu şirketimiz için çok önemli.” dedi.


Organizasyonun sonunda pistte bir araya gelen çalışanlar ve aileleri Türk Bayrağı sallayarak hep bir ağızdan İzmir Marşı ve Norm Ender’in 100. Yıl Marşı’nı seslendirdi.
“Siz Nerede Biz Oradayız” sloganıyla müşterilerinin her zaman yanında yer alan Özhan ailesiyle nice pikniklerde buluşmak üzere!
*
Bursa’da güzel şeyler oluyor!
‘Bursa Kanserle Savaş Derneği Moral Evi’ Nilüfer Belediyesi, Bursa Kanserle Savaş Derneği ve Bademli Rotary ve hayırsever iş insanlarının destekleriyle Minareliçavuş mahallesinde açıldı. Açılış törenine Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, CHP Parti Meclisi Üyesi ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Bademli Rotary Kulübü Başkanı Gülşah Gicvan Büyükarda’nın yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş insanları ile kanser hastaları ve yakınları katıldı. Merkezde kanser hastası ve hasta yakınlarına psikolog, diyetisyen, sosyal eğitim ve diğer alanlardaki uzman kişiler destek verecek. Aynı zamanda gerçekleştirilecek çeşitli etkinlikler hasta ve yakınlarına moral olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.