SON DAKİKA
Hava Durumu

Terazi burcunda tutulma neyi işaret ediyor?

Yazının Giriş Tarihi: 01.10.2024 13:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.10.2024 13:06

2 Ekim Çarşamba günü Terazi burcunun 10 derecesinde Güneş tutulmasını deneyimleyeceğiz.

Ay tutulmaları daha düşüncel ve iç dünyamızla ilgili, Güneş tutulmaları ise bizim dışımızda gelişen olaylara ışık tutacaktır.

Terazi burcunda gerçekleşecek bu tutulma eşlikçisi Merkür ve GAD tarafında gerçekleşecek.

Yükseleninde İkizler burcu bulunmakta ve harita lordu Jüpiter’in excile pozisyonunda ; iletişim, bilgi ve aktarımla ilgili konularda yabancılık çekebilir, fazlaca efor harcayabiliriz.

Duyduklarımızı abartılı, yüzeysel ve doğruluktan uzak bir şekilde aktarabilir hatta bununla da kalmayıp sınırlarımızdan içeri girip alanımızı işgal edebilir. Kararsızlık, iki şeyin arasında kalma durumu söz konusu olabilir.

Evsel yerleşim olarak değerlendirdiğimizde ise; çocuklar, sanat, yaratıcılık, sanatçılar, eğlence, hobiler, borsa ve spekülatif yatırımlar evidir.

Terazi burcu ilişkilerinde risk almak istemeyebilir, dengede kalmak, orta yolu bulma çabası, kararsızlığından söz edebiliriz.

Merkür’ün eşlikçisi olmasından dolayı; iletişim, hız ve değişken koşulların fazlalığından bahsedebiliriz. Ancak dispozitör Venüs’ün Akrep burcunda seyrediyor olması kuşku ve güvensizlikle ilgili, değer konusunda ilişkileri sorgulatması ve koparıp atmakla da ilgili çalıştırabilir ayrıca Venüs’ün Satürn’le kontağı ilgili konularda farkında olmadığı kısıtlanmanın ve blokajın içerisinde yer olduğunu da öngörebiliriz.

Satürn yeri gelmişken antisyasal olarak tutulmanın içerisinde de yer alması birtakım sınırlamalar, engellenmelerle karşı karşıya kalınabileceğini öngörebiliriz.

Diadem sabit yıldızının eşlik ediyor olması tutulmaya, kadından beklenen fedakârlık, hizmet etmenin karşılığında hayal kırıklığı yaşaması gibi tarifleyebiliriz.

Bunun dışında astraea asteroidi ise düzen, adalet, yalnızlık, görememekle ilgilidir.

Tutulmanın tüm gökcisimlerinin Mars ile etkileşimi bazı konulardan ödün vererek bu mücadeleden karlı çıkabileceğimizi öngörebiliriz.

Mars ilişkileri harekete geçirecek belki öfke bir öfke patlamasıyla diyebiliriz. Bunun dışında iki zıt Mars ve Venüs’ün iki zıt gökcisminin birbiriyle olan etkileşimi; kendiliğinden bir savaşın içerisinde bulma gibi de çalışabilir.

GAD’ın tarafında tutulmanın gerçekleşiyor olması; seçim yapacağımız alanın eskiyle devam anlamına da gelebilir zorunlu olarak bırakmak zorunda kalacağımız durumları da gösterebilir.

Eğer Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarında tutulma derecesine +/- derecesinde bir gökcisminiz varsa tüm ilişkilerde; eşitlik, adalet, erillik, enerji ve başlamakla ilgili konularda bir olayla karşılaşıp mücadele etmek, sorumluluk almak ve seçim yapması gerekebilir. Dengede kalıp ben ve biz dengesini kurabilmeniz umuduyla…

Ülkemiz açısından baktığımızda ise ülkenin sınırları, vatan algısı, kökleri, yer altı kaynakları, halkın aile yaşamı, sonlanmalar ilgili konulara ışık tutarak bu alanı adaletli olmak, dengede kalmak, orta yolu bulmak için harekete geçirebilir. Kararsızlık, iki şeyin arasında da kalma durumları da verebilir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.