SON DAKİKA
Hava Durumu

İkizler Yeniayı

Yazının Giriş Tarihi: 06.06.2024 12:51
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.06.2024 12:51

Bugün (6 Haziran) İkizler burcunun 16 derecesinde bir Yeniay deneyimleyeceğiz.

Yükselende Terazi burcunun bulunmasından dolayı bireysel, toplumsal ve ülkeler arası; dengede kalma, uyum, adalet konuları söz konusu iken uluslararası mecrada Venüs ve Jüpiter’in kavuşumda olmasından dolayı işgal, savaş konularını hızlıca gündemimize getirebilir.

Bu yeniayda hava elementi olan İkizler burcunda birçok gezegenin bir araya geldiğini görmekteyiz.

  • Jüpiterin İkizlerdeki yerleşiminden dolayı, iletişim, aktarım vurgusunun oldukça hız kazanacağı, fakat derinlik arz etmeyecek, gelip geçici, gündelik konular sıkça hayatımızda olacaktır bu dönemde. Çok fazla haber alabiliriz fakat eksik, hatalı aktarım söz konusu olabilir o konuya dikkat kesilmeliyiz! Haber değeri olmayan bilgiler büyüteç etkisinde dilden dile yayılıp daha sonra balon gibi sönebilir.    
  • Merkür’ün Jüpiter’le aynı evde yer alması ufak ufak yüzeysel olayların büyütülmesi şeklinde de çalışacaktır. Yurtdışı ticareti yapmak içinde hilal zamanını kovalamasınız.    
  • Venüs’ün Güneş tarafından kavuşum halinde olduğunu görüyoruz ilişkilerde, aşkta, keyif ve hazlarımızda hayatımızdaki otorite figürlerinin baskısını görebiliriz. Venüs’ün işlevini tam olarak yerine getiremediği de söz konusu olabilir.    
  • Yurtdışı, yabancılık, eğitim/öğretim, göçmenlerle, globalda işgallerle ilgili haberlerde duyabiliriz bu süreçte.    
  • Tam da bu zamanlarda Mars ve Şiron kavuşuma doğru gitmekte, kazalar, hasarlar, özellikle baş yaralanmalarına dikkat etmeliyiz, ateş elementi olduğundan yangınlar söz konusu olabilir, insanlar arasında öfke, saldırı konuları da gözlemlenebilir.    
  • Satürn’ün yeniaydaki gezegen yerleşimine kare açıyla gidiyor olması yapılan tüm yanlış iletişim, aktarım gibi kanallarla kullanılan iradelerde sistem kurullarının dışına çıkıldıysa eğer burada bir blokaj karşılarına çıkabilir.                
  • Plüton’un yeniaydaki Jüpiter’e olan üçgen açısı ise doğru kullanımına bağlı yeniden doğuşa götürecek, büyüme ve genişleme fırsatları sunacaktır.

Rigel sabit yıldızının yeniaya eşlik ettiğini görmekteyiz, hayat felsefesini geliştirmek, öğretmek, öğrenmek ve bilgisini artırmakla ilgili bir yıldızdır.

Yeniayı optimal değerlendirmek için;

  • İletişim ve yayıncılığı kullanarak sosyal medya aracılığıyla yaptığınız işleri daha geniş mecralara ulaştırabilirsiniz.       
  • Bir eğitime başlayabilirsiniz.       
  • Yeni bir yabancı dil öğrenebilirsiniz.        
  • Online yurtiçi ve yurtdışı ticareti yapabilirsiniz.       
  • Seyahat edebilirsiniz.

Bunların dışında internet ve telefon dolandırıcılıkları, evrakta sahtecilik, kılık değiştirme, siber saldırılar, sinir sistemi rahatsızlıkları, virüs ve bakterilerden kaynaklanan geniş alanlara yayılabilecek hastalıklar da söz konusu olabilir.

İkizler burcu doğum haritanızda hangi evi kesiyor ise o ev konularında iletişim ve aktarım önem arz edecektir. 

Güzel deneyimler başlatması dileğiyle…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.