SON DAKİKA
Hava Durumu

Dolunay, Balık burcunda...

Yazının Giriş Tarihi: 17.09.2024 13:54
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.09.2024 13:55

18 Eylül 2024 Çarşamba günü; Balık burcunun 25 derecesinde gerçekleşecek olan Dolunay’ı değerlendiriyoruz.

*Değişkenler arasında gerçekleşecek bir dolunay ve köşe akslara da dik açı yapması nedeniyle stabil olmayan koşulların işaretçisi olabilir.

*Neptün’ün tutulmanın eşlikçisi olması nedeniyle; natal haritalarımızın ilgili alanlarında maruz kaldığımız koşullar sebebiyle şifalanmak, aymak, aydınlanmakla birlikte tamamlanma süreçleri, karar alma yollarına gidebilirsiniz. Ayrıca Balık burcu belirsizlik, kaos, sınırlarının aşılması, kollektif bilincin de işaretçisidir.

*Dispozite eden Jüpiter’in İkizler burcunda exile pozisyonu yanılgılar ya da yanlış bilgilendirmeleri de işaret eder.

*Dolunaylarda biliyorsunuz Ay ve Güneş karşıtlığı söz konusudur; Ay düğümünün yeniay ve dolunaya eşlik etmesine ‘Tutulma’ olarak tanımlıyoruz.

*Tutulmanın 1-7. akslarına yerleşmiş olduğunu görmekteyiz; ben ve karşımdaki kişileri gösterir (partnerlerim, ortaklarım, açık düşmanlarım, danışanlarım, mahkeme gibi…). Kişiler bu anlamda da saydığım konularla ilgili bir karar alma, tamamlanma, aydınlanma, şifalanma süreci yaşayabileceklerini öngörürken yanılgılara düşmeden, olayların derine inerek karar vermelerini öneririm. Tutulmaya Niobe asteroidi de eşlik ediyor aşırı gurur yapmayla ilgili bir göstergedir. İlişkilerle ilgili karar alma sürecinde olan kişiler bu asteroidi de dikkate almaları gereklidir.

Burçlar hangi alanlardan etki alacaklar kısmına gelecek olursak eğer;

Koç Burçları: Koç burçları bu tutulmayı, balık burcunun zodyakdaki kendi evinde yani 12. evde yaşayacaklar. Kapalı alanlar, hastaneler, kollektif bilinç, belirsizlikler, müdahalesizlik, gizlilik, kapalılık, arkadan dönen işler, aşırılıklarla ilgili birtakım aydınlanmalar, şifalanmalar yaşayarak; iş koşulları, iş arkadaşları, sorumluluklar, günlük rutinler ve sağlıkla ilgili hassasiyetler, sınavlar, evcil hayvanlar gibi konularda karşıtlık maruziyeti yaşayabilirler. Bu durum kişilerin yeni kararlar almasını zorunlu kılabilir.

Boğa Burçları: Gelecek hedefler, topluluklar, gruplar, dernekler, sosyal medya, arkadaşlar alanında belirsizlikler, kaotik durumlarda ayma ve aydınlanma yaşayabilir kişi. Yaratıcılıklarını ortaya çıkarmakla, hobiler edinmek, çocuklarıyla ilgili kararlar vermek için maruz kaldığı durumlarla bir irade göstermesi gereken durumlar söz konusu olabilir. Uranüs’ün sekstil açıya gidiyor olması ani ve büyük bir olayın patlak vermesiyle cesaret gösterip adım atmasına sebep olabilir.

İkizler Burcu: Yüksek hedefler, statü, kariyer, başarı alanlarında bilinmezlik, sürünceme, iç içe geçme, aşırılıklar gibi durumlarda kişi aydınlanma ve aymalar yaşar. Aile, yuva, ebeveynler, taşınmazlar, başlangıç ve bitişler, ailenin sağlık koşullarıyla ilgili alanlarda karşıtlığa maruz kalma durumları kişileri karar alma sürecine zorlayabilir.

Yengeç Burçları: Tutulma dokuzuncu evlerinde gerçekleşeceğinden hayata bakış açılarında, akademik kariyer koşulları ve yurtdışı, yabancı ve uzak olan olay ve kişilerle ilgili de birtakım farkındalıklar, aydınlanmalar yaşayabilir. Yakın çevre, kardeşler, akrabalar, çevresel koşullar, trafik ve araçlarla ilgili alanlarda birtakım karşıt durumlara maruz kalma durumlarının yanında; Mars’ın Yengeç burcunda seyrediyor olması tüm alanlarında enerjilerini harcayacakları, alternatif yollar bulmaya çalışacakları konularla ilgili aydınlanma yaşayıp harekete geçebilirler.

Aslan Burçları: Vergiler, borçlar, krediler, miraslar, operasyonlar, tabu konular, dışarıdan gelen kazançlar, ortak paylaşımlarla ilgili alanlarındaki belirsiz, kaotik durumlar, aşırılıklarla ilgili konularda aydınlanma/ayma yaşayabilirler. Para kazançları, öz değer konularında da maruz kaldığı durumlar kişiye yeni bir karar almaya itebilir.

Başak Burçları: Partnerleri/kankaları/ortakları ve açık düşmanları, danışmanlarıyla ilgili bilinmezlikler, koatik süreçler, aşırılıklara sebep olan davranış şekillerinden kaynaklı kişinin bu tutulmayla aydınlanmasını sağlayabilecek koşullar söz konusu olabilir. Sağlığı, fiziksel görünümü ve motivasyonlarıyla karşısındaki diğer kişilerle bir karşıtlık söz konusudur. Bu karşıtlık nedeniyle de bir davranış geliştirmesi gerekebilir. Bilinmeyen, karışıklıklar, kaoslarla ilgili sınırların aşması ve bu konularda aydınlanma, ayma ve şifaya sebep olabilecek kararlar gelebilir.

Terazi Burçları: 6. evlerinde iş koşulları, iş arkadaşları, sorumlulukları, hastalıkları, sınavları, evcil hayvanlarıyla ilgili alanlarda bilinmeyen, kaos, sınırların aşımıyla ilgili kişinin aymasıyla birtakım tamamlanmalara karar alabilir. Gizlilik içeren, arkadan dönen işler, kapalı mekanlar ve hastane koşulları ve kollektif bilinçle ilgili alanlarda kişi maruz kalacağı olay ve kişilerle karşı karşıya kalabilirler. Şifalanma süreçlerine götürecek karar alma, sonlanma gibi durumlar söz konusu olabilir.

Akrep Burçları: Çocuklar, yaratıcılık, sanat, eğlence gibi alanlarda bilinmeyenler, kafa karışıklığı, sınır aşımlarına işaret eden durumlarda birtakım aydınlanmalar yaşayabilir kişiler. Karşıt aksları 11. Evi yani topluluklar, gruplar, gelecek hedefleri, arkadaşlar, sosyal medya gibi alanlarda karşı karşıya kalma, maruziyete uğrayıp karar almaya zorunluluğu kılabilecek sonuçlar getirebilir. Karşıtlığa maruziyet çözüme kolaylıklar getirebilir.

Yay Burçları: Başlangıç ve bitişler, ev, yuva, yerleşim, gayrimenkul, ebeveynler, karışıklık, bilinmeyen durumlar, aşırılıklarla ilgili birtakım aydınlanmalar ve şifalanmalar söz konusu olabilir. Karşıt aksı olan Başak burcu 10. evde kariyer, statü ve toplumda görünürlük ve rol model ebeveynle ilgili alanlarda karşıtlığa maruziyet söz konusudur. Kişi bu alandaki aydınlanma, ayma ve şifalanma ile başlangıç ve sonlanmalara karar verebilir. Sonuçlar yeni kararlara itebilir.

Oğlak Burçları: 3. Evi işaret eden kardeşler yakın çevre, akrabalar, iletişim, eğitim gibi konularda kaotik koşullar, aşırılıklar, bilinmeyenle ilgili kişilerde aydınlanma/ayma ve KAD tarafında olduğundan yenilikler yaşayabilirler. Karşıt burçları Başak 9. Ev konuları olan dünya görüşü, mahkemeler, yabancı ülke ve diller, uzak olduğumuz kişiler ya da alanlar, yayıncılık, akademik kariyer gibi konularda da karşıtlık yaşayıp bazı olay ve kişilere maruz kalabilirler.

Kova Burçları: Parasal kazançlar, öz değer konularındaki karışıklık, bilinmeyen koşulları, aşırılıklarla ilgili konularda kişi aydınlanma yaşayabilir, yeni kazanç kapıları açılabilir; bunun dışında da, kredi, miras, nafaka, tabu konularla ilgili karşı karşıya kalma durumlarının yarattığı konularda bir karar süreci yaşayabilirler.

Balık Burçları: Kendi evlerinde gerçekleşecek bu tutulma bir takım belirsizlik konularına ışık tutmakla kalmayıp fizik görünüşlerine, sağlıklarına ve tüm motivasyonlarıyla ilgili aydınlanma yaşayabilirler. Karşıt burçları Başak diğer kişiler evinde (eş, partrner, ortak, kankalar, açık düşmanlar, danışmanlar) iletişim ve aktarımla ilgile birtakım karşıtlıklara maruz kalarak tamamlanma süreci yaşayabilirler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.