SON DAKİKA
Hava Durumu

Tek ihtiyaçları “biraz” destek!

Güner Karakaya yönetimindeki GK Spor Kulübü, Türk voleyboluna kazandırdığı birçok milli sporcuyla başarıdan başarıya koşuyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2024 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2024 13:48
Kaynak: Ayşegül Eliaçık Güdük
Tek ihtiyaçları “biraz” destek!

Ömrünü salon sporlarının gelişimine adayan özellikle voleybol branşına katkılarıyla tanınan deneyimli spor adamı Güner Karakaya’nın 2020’de kurduğu GK Spor Kulübü, kısa sürede elde ettiği başarılarla adını tüm Türkiye’ye duyurdu.

Beyaz-Lacivert-Kırmızı renkli forma altında tam 250 sporcunun ter döktüğü GK Spor Kulübü’nün kurucusu ve Başkanı Güner Karakaya, “Şu an 5 antrenör ile birlikte kız ve erkeklerde her kategoride yerel lig müsabakaları ve mini voleybol turnuvaları, erkeklerde her kategoride, alt yapılar Türkiye şampiyonalarında mücadele ediyoruz. Yine kızlarda bu yıl ilk defa 10 yaş ve altı evlatlarımızla midi kızlar kategorisinde Türkiye şampiyonasında yer alacağız” dedi.

4 YILDA BÜYÜK BAŞARI

Kulübün 2020’de kurulduğunu hatırlatan Başkan Güner Karakaya, şunları kaydetti:

“Aradan geçen 4 yılda GK Spor Kulübü olarak önemli başarılar elde ettik. 2021-2022 sezonunda Midi ve Küçük Erkekler Kategorilerinde Bursa Şampiyonluğu, Yıldız Erkekler Kategorisinde Bursa ikinciliği, Festival Voleybol Alt Yapılar Türkiye Şampiyonası Küçük Erkekler Kategorisi Türkiye üçüncülüğü, Midi Erkekler Festival Voleybol Alt Yapılar Türkiye Şampiyonasında ilk sekiz takım arasına kalma başarısı,  2022-2023 sezonu Yerel Lig müsabakalarında Midi Erkekler Kategorisinde Bursa Şampiyonluğu, 2023-2024 sezonu Yerel Lig Müsabakalarında Küçük, Yıldız ve Genç Erkekler Kategorilerinde Bursa Şampiyonluğu, Midi Erkekler ve Midi Kızlar Kategorilerinde Bursa ikinciliği elde ettik.”

MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILANLAR

Tüm bu başarılarla birlikte GK Spor Kulübü’nün Türk Voleyboluna kazandırdığı milli sporcularıyla da gurur duyduğunu ifade eden Güner Karakaya, “Şu an; 2007 doğumlu sporcumuz Recep Çınar Yağlı, Erkekler U 17 ve U 18 Milli Takım kadrosunda libero mevkisinde görev alıyor. 2008 doğumlu evladımız Ege Ersoy, Erkekler U 17 ve U 18 Milli Takım Kadrosunda smaçör mevkisinde görev yapıyor. Ayrıca 2010 doğumlu Talha Başara, 2009 doğumlu Ahmet Tuğalp Uludağ, 2009 doğumlu Çağan Atlıhan, 2009 doğumlu Aras Dağlı, 2009 doğumlu Talha Süleyman Boya ve 2008 doğumlu Berat Arıkan ise Milli Takım kampına ve aday kadroya davet edilen evlatlarımız” diye konuştu.

TEK İSTEĞİMİZ BİRAZ DESTEK

GK Spor Kulübü’nün altyapısından yetişen sporculardan Semih Bulut’un Fenerbahçe, Kadir Özdemir ve Uğur Mutlu’nun da Arkas Spor Kulübü’ne transfer olduğunu belirten Güner Karakaya, “Bursa kamuoyundan tek bir isteğimiz var. Tüm hazırlık ve antrenmanlarımızı çeşitli okulların salonlarında yapıyoruz. Üstelik tüm liglerde ağırlıklı olarak kamu kurumlarının kulüpleriyle yarışıyoruz. Takımın malzemelerini bir karavanda tutuyoruz ve kulüp merkezi olarak da bu karavanı kullanıyoruz. Yine deplasmanlara emekli ikramiyemle aldığım minibüsle gidip-geliyoruz. Tek isteğimiz özellikle tesis konusunda biraz destek” dedi.

Kaynak: Ayşegül Eliaçık Güdük

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.