SON DAKİKA
Hava Durumu

Doğu Perinçek'in hedefinde yine CHP var: 'İktidar olamazsınız!'

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 'ABD Derin Devletinin hükümet projesinde kayıtlı CHP yöneticileri olmak üzere, bütün PKK ve FETÖ severler bilmelidir ki, Oy toplayarak, seçim yoluyla yapamayacağınız işler vardır' ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2024 22:31
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2024 22:36
Kaynak: Bülten
Doğu Perinçek'in hedefinde yine CHP var: 'İktidar olamazsınız!'

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, partisinin İstanbul İl Merkezi’nde bir basın toplantısı yaparak, CHP yönetimine oy toplayarak yapamayacağı işleri hatırlattı.

Perinçek, Devletin ve milletin, vatan ve devlet bütünlüğünün seçim yoluyla yıkıma uğratılmasına kesinlikle izin vermeyeceğini vurguladı. Bölücülüğe özgürlük tanıyan ve iktidar olanakları sunan bir demokrasi bulunmadığına dikkat çeken Perinçek, özetle şunları belirtti:

"Başta ABD Derin Devletinin hükümet projesinde kayıtlı CHP yöneticileri olmak üzere, bütün PKK ve FETÖ severler bilmelidir ki, Oy toplayarak, seçim yoluyla yapamayacağınız işler vardır!

DEM Partisi ve HDP, PKK’nın silahlı gücünü arkasına aldı ve seçim yoluyla ayrılıkçı yerel yönetimler oluşturdu. İkiz İhanet Yasalarını da kullanarak bölgesel yönetimler kurma peşinde. ABD emperyalizmi, Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyinde silahla yaptığı gibi, Türkiye topraklarında da PKK marifetiyle devletçik inşa etmeyi hedefliyor. PKK’nın güdümündeki DEM Partisi ve HDP gibi siyasal partiler iç cephede en büyük desteği CHP yönetiminden alıyorlar. Buna karşılık seçimlerde CHP’yi desteklediler.

Bu gerçek ortada, herkes görüyor. DEM Parti yöneticileri de “CHP’nin seçim kazançlarında biz varız.” diyorlar. CHP Genel Başkanı Özgür Özel de 31 Mart 2024 seçimleri sonrasında aldıkları oyların CHP seçmeninden ibaret olmadığını, “Kürt demokratların” da destek verdiğini, birlikte “Türkiye İttifakı” oluşturduklarını ilân etmişti. CHP belediyelerinde DEM Partililerle kurulan ortaklıklar, yarının hükümet projelerine hazırlık oluşturuyor.

İşte Vatan Partisi, bu koşullarda PKK’nın eli ayağı olan DEM Partisi ve HDP ile eylem ve seçim işbirliği içinde bulunan CHP yöneticilerini uyarmıştır: PKK güdümlü partilerle işbirliği yoluyla oy toplayarak, seçim yoluyla iktidar olamazsınız!

Bölücü partilerle veya Cumhuriyet düşmanı sahte İslamcı partilerle işbirliği yaparak oy toplamak, bugün Türkiye siyasetinin temeline konan dinamitlerdir. Anayasanın ve Siyasal Partiler Kanunu’nun parti kapatmayı öngören hükümlerini uygulamayan Anayasa Mahkemesi ve bu sürece katkıda bulunan iktidar ve muhalefet ağır sorumluluk taşımaktadır.

ABD güdümlü PKK Bölücülüğüyle ve FETÖ türünden yine ABD güdümlü sahte dinci örgütlenmelerle işbirliği, demokrasi adına, seçim kazanma adına meşrulaştırılmakta ve kurumlaştırılmaktadır. Bu sahte demokrasi uygulamalarına dur demenin zamanı gelmiştir.

Şimdi bütün ilgilileri uyarıyoruz:

Oy toplayarak, seçim yoluyla yapamayacağınız işler vardır!

1. Türkiye’yi oy toplayarak, seçim yoluyla bölemezsiniz!

2. Oy toplayarak, seçim yoluyla PKK’yı DEM Partisi’ni, HDP’yi ve benzerlerini hükümet ortağı yapamazsınız!

3. Oy toplayarak, seçim yoluyla Yerel Yönetimler Avrupa Özerklik Şartı’nı uygulayamaz, Özerk Yönetimler oluşturamazsınız!

4. Oy toplayarak, seçim yoluyla FETÖ’yü kurtaramaz ve iktidar ortağı yapamazsınız.

5. Oy toplayarak, seçim yoluyla padişahı ve halifeyi geri getiremezsiniz!

Kaynak: Bülten

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.