SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP Yıldırım ilçe yönetiminde istifa depremi!

Bursa'da CHP Yıldırım İlçe Başkanlığı yönetimindeki bazı üyeler, Başkan İlhami Gün'ün davranışlarına tepki olarak istifa etti. İstifaların kendi iradeleriyle yapılmış olduğu ve hiçbir talimat alınmadığı açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2024 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2024 15:46
Kaynak: Bülten
CHP Yıldırım ilçe yönetiminde istifa depremi!

Bursa’da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yıldırım İlçe Başkanlığı yönetimindeki bazı üyeler, Yıldırım İlçe Başkanı İlhami Gün’ün davranışları sebebiyle istifa ettiğini duyurdu.

CHP Yıldırım İlçe Başkanı İlhami Gün’e tepki olarak istifa ettiğini duyuran üyeler, “İstifasını sunan hiçbir yönetim kurulu üyesi İl Başkanlığından talimat almamıştır. İstifa süreci , seçim döneminden başlayarak günümüze kadar gelen , ilçe başkanı merkezli sorunlardan ibarettir. İlçe Başkanı ve ilçe örgütümüz bu sorunların farkındadır. Dün itibarıyla istifa eden ilçe yönetim kurulu üyelerinden bazıları daha önce de istifayı düşünmüştür. Hatta geçmişteki bu istifaları il başkanı NİHAT YEŞİLTAŞ engellemiştir. İlçe Başkanlığı tarafından basına servis edilen haberlerde yer alan hususların tamamı gerçek dışıdır. İl Başkanı’nın istifalar üzerinde hiçbir dahili yoktur. İstifalarımızın tamamı bizzat kendi iradelerimizle yapılmıştır” açıklamasını yaptı.

İstifa eden CHP Yıldırım İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin açıklamaları şöyle:

Kaynak: Bülten

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.