SON DAKİKA
Hava Durumu

Vize engeline takıldılar! Pınar Deniz'in ailesi nikaha katılamadı

Yargı dizisinde hayat verdiği 'Ceylin' karakteri ile büyük beğeni toplayan Pınar Deniz bir süredir birliktelik yaşadığı Kaan Yıldırım ile önceki gün İtalya'da dünyaevine girdi. Nikah kareleri ile magazin manşetlerinden düşmeyen ünlü çift nikahın ardından ülkeye döndü. Pınar Deniz'in ailesi nikahta yer almadı. Ünlü isim bu durumu 'vize problemi' diyerek açıkladı. Ancak Pınar Deniz'in anne ve babası çok merak edildi. Babasının mesleğini duyanlar çok şaşırdı...

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 15:15
Kaynak: MYNET
Vize engeline takıldılar! Pınar Deniz'in ailesi nikaha katılamadı

Yaklaşık bir buçuk yıldır aşk yaşayan Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, mutluluklarını resmiyete döktü. Oyuncu çift, İtalya'nın başkenti Roma'da sade bir nikah töreniyle dünyaevine girdi.

Ünlü çift, nikahtan yeni kareleri "17.09.2024" notuyla sosyal medya hesaplarından peş peşe paylaştılar. Deniz ile Yıldırım'ın nikah karelerine binlerce beğeni ve "Mutluluklar" yorumları geldi.

Nikahın ardından hemen ülkeye dönen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım havalimanında görüntülendi. Nikah karelerinde Deniz'in ailesinin olmaması dikkat çekmiş ünlü isim görüntülenir görüntülenmez bu durum sorulmuştu.

AİLESİ ÇOK MERAK EDİLDİ

Pınar Deniz ise ailesinin nikahta olmayışını 'Ailem vize probleminden dolayı gelemedi tabii ki.' diyerek açıkladı. Güzel oyuncunun bu açıklaması ile birlikte Deniz'in anne ve babası çok merak edildi.

BABASININ MESLEĞİ ŞAŞIRTTI

Aslen Mardinli ve Arap kökenli olan Deniz'in babasının mesleğini duyanlar çok şaşırdı. Ünlü ismin babasının Tarabya'da bir kebapçı dükkanı olduğu ortaya çıktı.

Hatta geçtiğimiz yıllarda güzel oyuncu babasının bir karesini paylaşıp ''Bir kebapçı kolay yetişmiyor'' notunu düşmüştü.

Kaynak: MYNET

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.