SON DAKİKA
Hava Durumu

Eti, hamuru bıraktı! Resmen eridi...

Bülent Şakrak ile boşandıktan bir süre sonra diyetle zayıflayan Ceyda Düvenci Güçlü Mete ile yeni aşka yelken açmıştı. Sık sık paylaşımlarıyla gündeme gelen Düvenci bikinili pozlarını paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2024 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2024 16:34
Kaynak: MYNET
Eti, hamuru bıraktı! Resmen eridi...

Sakla Beni dizisinde hayat verdiği 'Filiz' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Ceyda Düvenci son dönemde hem aşk hayatıyla hem de verdiği kilolarla dikkat çekiyor.

2015 yılında oyuncu Bülent Şakrak ile dünyaevine giren Ceyda Düvenci 8 yıllık evliliğini geçtiğimiz yıl sonlandırmıştı. Boşanma sonrası diyete başlayan ve 1.5 ayda 6 kilo veren Düvenci Güçlü Mete ile aşkını ilan ederek de adından söz ettirmişti.

Paylaşımlarıyla dikkat çeken Ceyda Düvenci yeni haliyle paylaşıma doymuyor. Bikinili karelerini paylaşarak fit görünümünü sergileyen Düvenci yine adından söz ettirdi.

ET YEMİYOR, HAMURU BIRAKTI

Kısa sürede verdiği kilolarla dikkat çeken oyuncu gazeteci Birsen Altuntaş’a verdiği röportajda, “Birinci bölümden sonra daha kontrollü bir yeme programı uyguladım… Zaten iki öğün besleniyordum. Onu bir öğüne düşürdüm. Et yemiyorum. Hamur işlerini iyice bıraktım… Ay bu ekmeği de şu zeytinyağlıya banmalar vardı bende… ‘Hadi şimdi bunlar da bir dursun dikkat edeyim, iyice disipline gireyim’ dedim… Kafama taktığımı da yapan biriyim. 1,5 ayda 63 - 64 kiloydum 58’e düştüm…” demişti.

Kaynak: MYNET

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.