SON DAKİKA
Hava Durumu

ÇEK Kitap Fuarı'na Yoğun İlgi: Ahmet Ümit ve Buket Uzuner Rüzgârı

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Geleneksel ÇEK Kitap Fuarı, ağırladığı yazarlar, atölyeler, söyleşiler ile öğrencilerin, velilerin, tüm katılımcıların ilgi odağı oldu.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2024 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2024 16:42
Kaynak: Bülten
ÇEK Kitap Fuarı'na Yoğun İlgi: Ahmet Ümit ve Buket Uzuner Rüzgârı

Dokuz farklı yazarın katılımıyla gerçekleştirilen fuarda, 40'tan fazla yayınevi stant açarak ziyaretçilere geniş bir yelpazede kitap seçenekleri sundu. Etkinlik boyunca düzenlenen yazar söyleşileri ve atölye çalışmaları, katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

30 Mayıs'ta ünlü yazar Ahmet Ümit, okuyucularıyla buluştu. Yazardan imza almak isteyen okurlar ve öğrenciler uzun kuyruklar oluştururken, söyleşisini dinlemek isteyen birçok edebiyatsever Ahmet Ümit için bir araya geldi.

Fuarın ikinci gün konuğu olan Buket Uzuner, edebiyat tutkunlarıyla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Uzuner, eserlerini imzalarken okurlar ve 3 Martlı öğrencilerle sıcak, samimi diyaloglar kurdu.

Fuarın diğer yazar konuklarından Meryem Ermeydan, Alper Karaağaç, Toprak Işık ve Merve Ergenoğlu yaptıkları atölyelerle büyük ilgi gördü. Hicabi Demirci’nin anlatımıyla zenginleştirdiği karikatürlerinin görsel sunumu beğeni topladı, Hüseyin Keleş'in imzasında uzun kuyruklar oluşturan çocuklar, Aslı Alper’e de yoğun ilgi gösterdiler.

Geleneksel 3. ÇEK Kitap Fuarı bu yıl da edebiyat dünyasına ve okurlara sunduğu zengin ve renkli programla, öğrenciler başta olmak üzere tüm katılımcılarla kitaplar arasında kültürel bir köprü olmaya devam etti.


 

Kaynak: Bülten

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.