SON DAKİKA
Hava Durumu

Salim Güran ile Galip Ensarioğlu'nun fotoğrafı ortaya çıktı

Narin Güran cinayetiyle ilgili sır perdesi henüz aydınlatılamazken; 'Bilip söylemememiz gereken şeyler var' ifadelerini kullanan AK Parti milletvekili Galip Ensarioğlu'nun, tutuklu bulunan amca Salim Güran ile aynı karede olduğu fotoğraf ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2024 17:19
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2024 17:23
Kaynak: MYNET
Salim Güran ile Galip Ensarioğlu'nun fotoğrafı ortaya çıktı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayeti Türkiye'nin gündemindeki yerini korurken, katil henüz ortaya çıkartılamadı. Söz konusu cinayetle ilgili soruşturma devam ederken, tutuklu sayısı 12’ye ulaştı.

Narin cinayetinin baş şüphelisi olarak tutuklanan amca Salim Güran'ın ise WhatsApp yazışmalarını sildiği de ortaya çıkmıştı.

AMCA GÜRAN İLE ENSARİOĞLU AYNI KAREDE

Cumhuriyet Gazetesinde yer alan habere göre, daha önce Güran Ailesi ile ilgili olarak "Aile bizim dostlarımız" ifadesini kullanan AK Parti Milletvekili Galip Ensarioğlu'nun, Salim Güran ile aynı karede olduğu bir fotoğrafın ortaya çıktığı iddia edildi.

ENSARİOĞLU: "AİLE BİZİM DOSTUMUZ"

Ensarioğlu "Soruşturmaya ilişkin neler söylemek istersiniz?" sorusuna şu şekilde cevap vermişti:

"Soruşturmada gizlilik var. Ayrıca son aşamaya gelindi. Bizlerin bazen bilmediği, bazen de bilip söylemememiz gereken şeyler var. Çünkü aile de bizim dostlarımız. Konu çok hassas. Onları da çok fazla üzecek bir şey söylemek istemiyoruz.

Devletin bildiğinden fazlasını bilmiyorum. Soruşturma aşamasında ifadeler vardı bunların hepsi konuşuldu, ifadeler mahkeme tutanaklarına geçti ve bunlar ifşa oldu. Onun ötesinde bildiğim bir şey yok."

2023 YILINDA PAYLAŞILMIŞ

Ensarioğlu'nun 2023 yılında yapmış olduğu sosyal medya paylaşımıyla, fotoğraf karesinde yer alan kişinin Salim Güran olduğu doğrulanmış oldu.

Kaynak: MYNET

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.