SON DAKİKA
Hava Durumu

Genç oyuncu Ecrin Su hakkındaki iddialar...

Ecrin Su Çoban, Discord uygulaması üzerinden suç örgütleri ile iletişimde olduğu ve dolandırıcılık yaptığı iddialarıyla gündeme geldi. Ancak Çoban iddiaları yalanladı ve suç duyurusunda bulunacağını belirtti. Tanınmış oyuncunun Instagram hesabında 671 bin takipçisi var.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2024 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2024 17:36
Kaynak: Haber Merkezi
Genç oyuncu Ecrin Su hakkındaki iddialar...

2018’de ‘O Ses Çocuklar’ yarışmasına katılarak adını duyuran ve şimdi 17 yaşında olan Ecrin Su Çoban, Discord uygulaması üzerinden bazı suç örgütleri ile iletişimde olduğu ve dolandırıcılık yaptığı iddiaları ile gündeme geldi.  Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Çoban iddiaları yalanladı.

Ortaya atılan iddialara göre; Ecrin Su Çoban Discord uygulaması üzerinden çeşitli illegal gruplarla iletişim kurdu. Bu gruplar vasıtası ile bazı kişilere şantaj yapıp dolandırdığı öne sürüldü. Ecrin Su Çoban bu iddiaların tamamını reddederek, “Hakkımda ortaya atılan tamamı asılsız ve hayal ürünü olan iddialara itibar etmeyiniz. Bu iddiaları ortaya atanlar hakkında ailem ile birlikte suç duyurusunda bulunduk. Gerekli açıklamayı avukatım ile birlikte detaylı şekilde vereceğimi bilmenizi isterim” açıklamasını yaptı.

Ecrin Su Çoban, ‘O Ses Çocuklar’ yarışması ile tanınarak, çeşitli sinema ve televizyon dizilerinde oynadı. Çoban’ın Instagram hesabında 671 bin takipçisi bulunuyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.