SON DAKİKA
Hava Durumu

Fatih Altaylı'nın, Ali Erbaş yorumu gündem oldu

Gazeteci Fatih Altaylı'nın Youtube üzerinden bugün yayınlanan programında, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş yorumu gündem oldu

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
Fatih Altaylı'nın, Ali Erbaş yorumu gündem oldu

Gazeteci Fatih Altaylı'nın hafta içi hergün Youtube kanalı üzerinden yayınladığı ve gündemin değerlendirildiği programda Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş hakkındaki yorumu sosyal medyanın gündemine oturdu. Fatih Altaylı, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş hakkında:

"Kelime-i Şehadet bilmeyen Diyanet İşleri Başkanı olur mu ya. Fransızca bilmediğini görmüştük, Arapça bilmediğini gördük, Kuran'ı ezbere bilmediğini gördük. Normalde orada oturan birinin hafız olması lazım. Eline yazarak okuyordu ve onu da yanlış okudu! Ama en azından şahadet getirmeyi bilir diye düşünüyor insan... Erbaş Mescidi Aksa'ya giremez." yorumunda bulundu.

NE OLMUŞTU?

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın, geçtiğimiz günlerde Yalova’da düzenlenen bir açılış sırasında Kelime-i Şehadet’i yanlış okuması gündem olmuştu. Diyanet İşleri Başkanı Erbaş daha önce de Irak’ta kendisine yöneltilen Arapça soruya tercüme isteyerek dikkati üzerine çekmişti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.