SON DAKİKA
Hava Durumu

Elonik ve Elotek’ten İhracat Atağı

Elektrik ve elektronik alanındaki çeyrek asırlık perakende bilgisini aydınlatma sektörüne taşıyan İbrahim Şahin, başarılarını Elonik ve Elotek firmalarıyla sürdürüyor. Firma, önceki hafta Minteks Özlüce tesislerinde, çalışanlarıyla bir durum değerlendirme toplantısı yaparak, aydınlatma teknolojileri konusunda yeni çözümlerini ve hedeflerini ele aldı.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 15:31
Kaynak: Bülten
Elonik ve Elotek’ten İhracat Atağı

Perakende dünyasına yoğunlaşarak özel aydınlatma teknolojileri geliştiren ELONİK, yatırımlarına ELOTEK firmasını da ekleyerek devam ediyor. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Şahin, “İnsan hayatındaki ışığın önemini bilmeyen yok. Biz, perakende gibi çok özel ve uzmanlık isteyen bir alanda, yeniliklerin öncüsü olmaya devam ediyoruz,” dedi. Şahin geliştirdikleri LED aydınlatma çözümleriyle, sektörde trend belirleyici olduklarını hatırlatarak, “Doğru ışıklandırma, perakende dünyasında ciddi ciro artışları demektir,’ diye ekledi.

OTOMOTİVE DE YÖN VERİYOR

Minteks Özlüce tesislerinde yapılan toplantıda, bölüm sorumluları dönem raporlarını paylaşırken, firma genel hedefleri de revize edilerek yükseltildi.

Tam otomatik SMD dizgi hatları sayesinde, sektöre hem ekonomik hem de inovatif çözümler sunan Elonik, perakende sektörüne verdiği hizmetlerine otomotiv dünyasını da ekleme başarısını yaşıyor.

“Her koşulda kalite” anlayışıyla ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ile çalışmalarını sürdüren işletme; aynı zamanda IEC-IECEE Uygunluk Değerlendirme belgesine de sahip.

İHRACAT ATAĞI

Yurt içi satışların yanı sıra ihracata da önem veren Elonik, geçtiğimiz yıl dünyanın en büyük organizasyonu kabul edilen ve 3 yılda bir düzenlenen Euroshop Fuarı’na katıldı. Fayda fiyat dengesinde, sektörün açık ara önünde olduklarını ifade eden İbrahim Şahin “Bugün dünyanın 27 ülkesine ihracat yapabiliyoruz,diyerek hızlı ve esnek üretim hatlarının önemine dikkat çekti. Böylesi genç ama konusunda yetkin bir firmanın yakın gelecekte, ihracat patlaması yapacağını da ekip arkadaşlarına hatırlatarak, yeni hedefleri işaret etti.

Şirket danışmanı Bekir Bayırlı ile birlikte yeni yol haritasını gündeme taşıyan Elonik ve Elotek “daha” felsefesini Göstergelerle Yönetim anlayışına taşıyacak.

Gecenin misafir konuşmacısı Okan Aras da “Mutlu İnsanlar Başarılı Olur” konulu kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Yönetim danışmanı Hayri Tuncer’de her çeyrekte yapılan toplantıların önemini hatırlatarak, “Göstergelerle yönetim anlayışınız devam ettiği sürece, çok daha başarılı cirolara imza atacaksınız,” şeklinde konuştu. Toplantı sonunda Elonik ve Elotek ekibi, yıl sonu üretim ve satış hedeflerini aşacaklarına dair motivasyonlarını ortaya koyarak geceyi noktaladı.




 

Kaynak: Bülten

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.