SON DAKİKA
Hava Durumu

2024 LGS'de 'Emine Örnek Okulları’nı gururlandıran başarı

LGS'de iptal edilen fen bilimleri sorusunun ardından MEB puanları yeniden hesapladı. Özel Emine Örnek Okulları'ndan Eren Cinel 500 tam puan alarak Türkiye Şampiyonu oldu. Cinel, disiplin ve özveriyle çalıştığını belirterek başarıyı kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
2024 LGS'de 'Emine Örnek Okulları’nı gururlandıran başarı

2 Haziran 2024’ de yapılan ve 1 milyondan fazla öğrencinin başvuru yaptığı Lise Giriş Sınavı’nda  (LGS) mahkeme kararıyla iptal edilen fen bilimleri sorusunun ardından, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), puanları yeniden hesapladı. 13 Eylül’de güncellenen 2024 LGS sonuçlarına göre, Özel Emine Örnek Okulları’ndan 1 öğrenci 500 tam puan alarak Türkiye Şampiyonu oldu.

LGS 2024’de Fen Bilimleri Soru Kitapçığı’ndaki 13. sorunun iptal edilmesinin ardından yeniden hesaplanan sonuçlara göre, Emine Örnek Okulları 8. sınıf öğrencisi Eren Cinel tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan aldı.

Emine Örnek Eğitim Kurumlarının gururu, LGS şampiyonu Eren Cinel bu sonucun ardından, “Hiçbir başarı tesadüf değil. Bu başarı için oldukça disiplinli ve özverili çalıştım. Gördüğümüz tüm destek için öncelikle Emine Örnek Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Emine Örnek'e, tüm idarecilere, öğretmenlerimize ve ailelerimize teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.