SON DAKİKA
Hava Durumu

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’den Minteks’e anlamlı ziyaret

Kadın istihdamının önemine vurgu yapan Özdemir, üretim sürecine katıldı: Havlu katladı, dikiş dikti

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2024 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2024 12:41
Kaynak: Bülten
Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’den Minteks’e anlamlı ziyaret

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Başkan Yardımcıları Mahmut Demiröz ve Okan Şahin beraberindeki heyet ile birlikte geçen hafta Minteks Şirketler Grubu Başkanı Özkan İrman’ı ve Minteks yönetimini ziyaret etti. 

Minteks’in 30. yılını kutladığı bu dönemde gerçekleşen ziyaret, şirketin inovasyon ve genişleyen faaliyet alanlarını yakından tanıma fırsatı sundu.

Başkan Şadi Özdemir, Minteks tesislerini ve üretim alanlarını gezerek, firmanın sunduğu hizmetler ve yürütülen projeler hakkında detaylı bilgi aldı. Minteks Şirketler Grubu Başkanı Özkan İrman, heyete Minteks’in yalnızca havlu ve bornoz üretiminde değil, aynı zamanda ev tekstili, giyim, dekorasyon, gıda, cafe & restaurant, temizlik & hijyen, akaryakıt gibi birçok sektörde faaliyet gösterdiğini aktardı. Ayrıca, şirketin davet & organizasyon, eğitim ve yayıncılık gibi yeni yatırımlarının da yerel ve ulusal ekonomiye önemli katkılar sağladığını dile getirdi.

HAVLU KATLADI, DİKİŞ DİKTİ

Ziyaretin en dikkat çeken anlarından biri, Başkan Özdemir’in üretim alanındaki kadın çalışanlarla bir araya gelerek, onların yaptığı işleri bizzat deneyimlemesi oldu. Özdemir, havlu katlama ve dikiş dikme süreçlerine katılarak, kadın istihdamının toplum ve ekonomi için taşıdığı öneme vurgu yaptı.

Ziyaret sonunda, Minteks Şirketler Grubu Başkanı Özkan İrman, Başkan Özdemir’e ve heyetine anlamlı bir teşekkür mesajı ileterek, bu ziyaretin gelecekte daha fazla iş birliği ve projeye zemin hazırlayacağını ümit ettiğini belirtti. Günün anısına Başkan Şadi Özdemir İrman’a plaket takdim edilirken, Özkan İrman da konuklara kendi yazdığı kitaplardan ve Minteks’in özel havlu ürünlerinden hediye etti.

Kaynak: Bülten

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.