SON DAKİKA
Hava Durumu

Ahmet Kılıç'tan İHH Bursa Şubesi'ne ziyaret

AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Ahmet Kılıç, 19 Ağustos Dünya İnsani Yardım Günü dolayısıyla İHH İnsani Yardım Vakfı Bursa Şubesi’ni ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2024 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2024 11:07
Kaynak: Bülten
Ahmet Kılıç'tan İHH Bursa Şubesi'ne ziyaret

Vakıf şube merkezinde gerçekleşen ziyarette AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç’a Osmangazi Belediyesi’nde 3 dönem Başkanlık görevini yürüten Mustafa Dündar eşlik ederken,  İHH Bursa Şube Başkanı Hüseyin Kaptan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Milletvekili Ahmet Kılıç, İHH’nın örnek organizasyonu ve yardım çalışmaları ile tüm dünyada kara gün dostu bir yapı olduğunu söyledi.

İHH’nın başta Gazze olmak üzere dünyanın çeşitli coğrafyalarında zulüm altında yaşayan insanlar için hassasiyetle çalışan bir kurum olduğunu ifade eden Milletvekili Ahmet Kılıç, “Gazze’de vahşi bir katliam yaşanıyor. Hüseyin Kaptan Başkanımızdan orada devam eden çalışmalar ve yardımlar hakkında bilgi aldık. Dünyanın çeşitli noktalarında insanlık adına yapılan güzel çalışmaları dinledik. Kendilerine bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, 19 Ağustos Dünya İnsani Yardım Günü vesilesiyle tüm insanlığın bir an önce normal yaşantısına dönmesini Cenab-ı Hakk’tan dilediğini vurgulayarak, “Gazze’nin Filistin’in bağımsızlığının her geçen gün daha da yaklaştığına inanıyoruz. Mazlumların özgür bir şekilde yaşadığı bir dünya temenni ediyorum” şeklinde sözlerini tamamladı.

İHH Bursa Şube Başkanı Hüseyin Kaptan ise AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç’ın anlamlı bir günde kendileriyle bir arada olduğu için mutluluk duyduğunu söyleyerek, “Maalesef insanlığın sınıfta kaldığı bir süreç yaşıyoruz. Her yerde kan ve gözyaşı dinmiyor. Türkiye olarak tüm mazlumların yanında olduğumuzu gösteriyoruz. Biz de dernek olarak insani yardım konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vekilimizin ziyaretiyle güç kazandık kendisine tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: Bülten

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.