SON DAKİKA
Hava Durumu

Deniz Akkaya'dan 'hapis cezasına çarptırıldı' iddialarına yanıt

Eski manken Deniz Akkaya'nın, 15 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla 4 ay 27 gün hapis cezasına çarptırıldığı iddia edildi...

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2024 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2024 13:12
Kaynak: Sosyal medya
Deniz Akkaya'dan  'hapis cezasına çarptırıldı' iddialarına yanıt

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Deniz Akkaya'ya 'Alt soya karşı kasten yaralama' suçundan 4,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açmıştı.  Sosyal medyada Deniz Akkaya'nın, kızı A.Ö.'yü darp edip başına çanta fırlattığı iddiasıyla açılan davada 4 ay 27 gün hapis cezasına çarptırıldığı iddia edildi.

Deniz Akkaya, X hesabı üzerinden iddialara cevap niteliğinde paylaşımda bulundu.

Akkaya, "Size dedim ya huzur vermemek tek dertleri. Biz burada davaya çıkmadık bile!! Kızımın beyanları ortadadır aynı zamanda gizlilik kararı olduğu için bu şerefsizler gibi paylaşımlar yapmıyorum ancak olayın yaşandığı gece polisler güvenlik görevlileri dahil olmak üzere herkes verdiği ifadelerde kızımın beni nasıl acımasızca balkona kitlediği beyanları ortadadır. Bunları neden servis etmiyorsun ahlaksız avukat müsveddesi . Lütfen herkesim içi rahat olsun . Tekrar ve son kez bu sürece dahil gerçekleri özetle geçiyorum . Türkiye Cumhuriyeti’nin aile mahkemeleri bir değil iki değil üç değil tam üç kez bana veren velayeti dördüncü kez dava sürecinde yine bana bırakmıştır . Baba alkol tedavisi ne gitmesi için şart koşulmuş bunun sonrasında mahkemeye çıkacak ve alkolizmin bittiğini ispatlamak zorunda kalacaktır . Bizim aldığımız hiçbir ceza yok bu süreçte. Lütfen ara vermeden yapılan bu manipülasyon haberlerini yaymaktan vazgeçin diyeceğim ama satılık kalem olmak bu süreçte en karlı meslek olmuş." açıklamasını yaptı.

Kaynak: Sosyal medya

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.