Deviren'den, Bursaspor Başkanı Çelik'e ziyaret

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Bursaspor Başkanı Enes Çelik'e ziyarette bulunarak Gemlikspor forması hediye etti.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2024 21:32
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2024 21:32

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Bursaspor Başkanı Enes Çelik'e ziyarette bulunarak Gemlikspor forması hediye etti. 

Başkan Deviren sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Gemlikspor Kulübü Yönetimi olarak, Bursaspor'umuzun kıymetli başkanı Enes Çelik'i ziyaret ettik. Bu anlamlı buluşmada Gemlikspor formamızı kendisine takdim ettik. Görüşmemizde, Bursaspor'umuzun ve Gemlikspor'umuzun benzer sorunlarla karşı karşıya olduğunu gördük ve bu sorunların çözümü konusunda verimli fikir alışverişinde bulunduk. Enes başkanımızın ve Bursaspor'umuzun her zaman yanında olacağımızı ifade ettik. Nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verdi. 

Gemlikspor Kulübü Yönetimi olarak, Bursaspor’umuzun kıymetli başkanı Enes Çelik’i ziyaret ettik. Bu anlamlı buluşmada Gemlikspor formamızı kendisine takdim ettik. Görüşmemizde, Bursaspor’umuzun ve Gemlikspor’umuzun benzer sorunlarla karşı karşıya olduğunu gördük ve bu sorunların… pic.twitter.com/T9thwfUVG7

— Şükrü DEVİREN (@sukrudeviren) August 21, 2024