Yeni sezonun iddialı dizileri…  

Televizyon kanallarında yeni sezon başladı. Kanal D'de 'Annem Ankara', ATV'de 'Bir Gece Masalı', Show TV'de 'Deha', Kanal D'de 'Güzel Aşklar Diyarı', ATV'de 'Karadut' ve Now TV'de 'Kötü Kan' gibi yeni diziler izleyicileri ekranlara kilitleyecek. Dikkat çeken oyuncular ve entrikalarla dolu hikayeler sezonun vazgeçilmezleri arasında.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 18:54
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 18:54

Televizyon kanallarında yeni sezon başladı. Geçen sezon yayınlanıp bu sezonda devam eden dizilerin yanı sıra izleyiciyi ekranlara kilitleyecek yeni dizilerin tanıtımları da yapılıyor. 30'u aşkın yeni dizi filmin ekrana geleceği bu sezonda dikkat çeken iddialı dizlerden birkaçını derledik.

Kanal D ekranlarında yayınlanacak ola ‘Annem Ankara’ dizisinde Bergüzar Korel ve Mehmet Günsur uzun bir aranın ardından izleyici ile buluşacak.  Dizide, 1990’lı yıllarda yaşayan bir annenin tek başına mücadelesi anlatılıyor. Özgürcan Çevik, Gökçe Eyüboğlu, Sinem Uslu, Yıldıray Şahinler, Gülhan Tekin, Muharrem Türkseven gibi isimler oyuncu kadrosunda yer alıyor.

ATV ekranlarında 3 Eylül’de başlayan ‘Bir Gece Masalı’ ise ilk fragmandan itibaren seyircinin dikkatini çeken bir yapım. Oyuncu kadrosunda; Burak Deniz, Su Burcu Yazgı Coşkun, Gürkan Uygun, Mesut Akusta, Rüçhan Çalışkur, Yıldız Kültür, Eren Vurdem, Yıldız Kültür yer alıyor. Babasının intikamını almak isteyen bir komiserin, düşmanının kızına aşık olmasıyla birlikte yaşananları anlatıyor.

Bu sezonun en iddialı dizilerinden biri ise Show TV ekranlarında yayınlanacak olan ‘Deha’… Başrollerinde iki başarılı oyuncu Aras Bulut İynemli ve Taner Ölmez var.  Her iki oyuncu da yaklaşık 3 yıldır ekranlarda yoktu. 22 Eylül’de ilk bölümü ile ekranlara gelecek olan dizide Uğur Polat, Onur Saylak, Melis Sezen, Seda Akman gibi başarılı oyuncular da yer alıyor.

23 Eylül Pazartesi ilk bölümle ekrana gelecek olan ‘Güzel Aşklar Diyarı’ ise Kanal D’de yayınlanacak. Yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül’ün üstlendiği dizinin başrollerinde Halil Ergün, Meltem Cumbul, Melis Birkan gibi tecrübeli oyuncular yer alıyor. Hikâye Kapadokya'da geçiyor. İzleyici, yörenin köklü ailelerinden Alaca'ya gelin gelen, özgürlüğüne düşkün Deniz ile aile bağları güçlü Arhan'ın entrikalarla dolu imkânsız aşkını izleyecek.  

Yine izleyici ekrana kilitleyeceği düşünülen dizilerden biri ATV’de 23 Eylül’de başlayacak olan Karadut dizisi. İrem Helvacıoğlu ve Şükrü Özyıldız’ın ana karakterleri canlandırdığı dizide Burak Dakak, Selin Türkmen, Rami Narin, Nursel Köse, Onur Gürçay gibi başarılı isimler de yer alıyor. Hikayede; Kişisel gelişim uzmanı Zuhal'ın babasına verdiği söz doğrultusunda annesinin eksikliğini hissettirmemek için ev hanımlığına dönmesiyle birlikte gelişen olaylar anlatılıyor.

Now TV’de yayınlanan ‘Kötü Kan’ da bu sezonun bir diğer iddialı dizisi. 6 Eylül’de başlayan ve bu akşam 3. bölüm ile ekrana gelecek olan dizinin başrollerinde Ertan Saban ve Damla Sönmez var. Bir gece kulübünün güvenlik müdürlüğünü yaparken tehlikeli bir mafya grubuyla başı derde giren eski polis memuru Kartal’ın hikâyesi anlatılıyor. Dizide Saban ve Sönmez’e Hüseyin Avni Danyal, Levent Ülgen, Savaş Özdemir, Sermet Yeşil, Mert Doğan, Gökçe Özyol eşlik ediyor.