Sokak Hayvanlarının Can Dostu!

Kütahya Tavşanlı’da hayvan sevgisi ile ünlü olan tek başına 4 bin köpek, 3 bin kediyi besleyerek bakımını yapan Necdet Demirat, yoğun kar yağışı ve şiddetli soğuklar nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını unutmuyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2024 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2024 10:28

Bölgede yaşanan yağış ve şiddetli soğukların başlaması ile birlikte harekete geçen Demirat’ın sokak hayvanları için bir bakım evi yapma düşüncesi gerçeğe dönüşüyor.

Meleğin Patileri Derneği Ege Bölgesi Teşkilat Başkanlığı görevini üstüne alan Necdet Demirat, Derneğin genel Başkanı Necla Öksüz’e kendisine verdiği desteğe teşekkür ederek; “İnsanlar kadar, sahipsiz sokak hayvanların da yaşamlarını kolaylaştırmak için mücadeleme destek veren Necla Öksüz hanımefendinin şahsında tüm yöneticilerime teşekkür ediyorum. Özellikle kar yağışı ile birlikte yiyecek bulmakta zorlanan sahipsiz sokak hayvanları için düzenli şekilde yiyecek yardımı kadar onların sağlıklı barınabilecekleri alanları da biz hayvanseverler olarak planlamalıyız. Bu amaçla yapmış olduğum çağrıya hayırsever vatandaşlarımızdan çok sayıda talepler aldım. Bizleri bu konuda yalnız bırakmayan hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” dedi.