ÇEK çalışanları piknikte buluştu

Çağdaş Eğitim Kooperatifi (ÇEK) çalışanları, Doğada Bir Gün Etkinlik Alanı’nda düzenlenen piknik organizasyonunda bir araya geldi. ÇEK çatısı altındaki kurumlarda görev yapan tüm öğretmenleri, yöneticileri ve idari kadroyu bir araya getiren etkinlik, renkli anlara sahne oldu.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2024 21:32
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2024 21:32

Çağdaş Eğitim Kooperatifi çatısı altında yer alan 3 Mart Eğitim Kurumları, Güler-Osman Köseoğlu Ortaöğretim Kız Yurdu, Görükle Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu ve ÇEKSANAT-Görükle Kültür Merkezi çalışanları, düzenlenen pikniğe katılarak gönüllerince eğlendi.

Yemek organizasyonuyla başlayan program, gün boyu süren müzik eşliğinde devam etti ve günün ilerleyen saatlerinde eğlenceli takım oyunlarına geçildi. Çalışanların birbirleriyle hem kaynaşmalarını hem de yarışarak keyifli anlar geçirmelerini sağlayan etkinlik, çekiliş programı sayesinde heyecanlı anlara da sahne oldu.

Etkinlikte “Öğretmenler Okuyor Projesi” kapsamında en çok kitap okuyan öğretmenlere de hediye çeki taktim edildi. Ödül almaya hak kazanan öğretmenler hediyelerini ÇEK’in sosyal sorumluluk projesi olan ÇEK(İ)MECE’ye bağışladı. Eğlence dolu piknik programı, çekiliş sonrası devam eden oyunlarla son buldu. Oyunlarda başarı gösteren ekiplere madalyaları taktim edildi. Madalya kazanan ekipler birlikte fotoğraf çektirerek günü ölümsüzleştirdi. ÇEK çalışanları, etkinlik sayesinde doğanın içinde zaman geçirme ve hep birlikte eğlenme şansı buldu.