‘Tophane Kebapçısı’nın meşhur lezzeti İstanbul caddesinde de olacak

Bursa’nın meşhur kebapçılarından olan ve uzun yıllardır Bursalılara hizmet veren Tophane Kebapçısı 5’inci şubesini İstanbul caddesinde açmaya hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2024 18:27
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2024 18:27

Bursalılara uzun yıllardır hizmet veren Tophane Kebapçısı’nın 5’inci şubesi 25 Eylül’de İstanbul caddesinde açılıyor. Açılış öncesi bir tanıtım toplantısı düzenleyen Tophane Kebapçısı kurucusu Bahadır Tanrıverdi, Bursa’da gerçek Bursa kebabını ve Kayhan usulü pideli köfteyi yapan ilk beş işletmeden biri olduklarını dile getirerek, “Kurulduğumuz günden bugüne kalite hijyen ve misafir memnuniyetini ilke edinerek yapmış olduğumuz ürünlerin açlık hissiyatını ortadan kaldırmaktan ziyade bir kültür yemeği olduğunu benimseten yerel ve milli bir markayız" dedi. 

150 SENEDİR AYNI LEZZET Bahadır Tanrıverdi Tophane, Demirtaş, Balat ve İstanbul 4'üncü Levent'teki şubelerinden sonra İstanbul Caddesi'ndeki şube ile daha da büyüdüklerini ifade ederek, “150 sene önce aynı usul erkanda yapılan ürünü günümüzde de aynı şekilde sunmak ve gelecek nesillere aktarmanın mücadelesi içindeyiz. Hedefimiz Tophane Kebapçısı markasını yerelden ulusala hatta globale yaymaktır.

Açtığımız her işletmeden devletimize katma değer sağlamaktan aynı zamanda istihdam oluşturmaktan mutluluk duyuyoruz” açıklamasını yaptı.   Bahadır Tanrıverdi konuşmasının sonunda 40 yıllık kebap ustalarını sahneye davet ederek onlara teşekkür etti.