New Holland güçlü modelleriyle Bursa Tarım Fuarı'nda

TürkTraktör'ün pazar lideri markası New Holland, 21. Bursa Tarım Fuarı'nda en yeni, çevreci ve güçlü modelleriyle dikkat çekiyor. Faz 5 emisyon seviyesindeki New Holland T4B Faz 5 Kabinli, T580S Kabinli, TT60 Classic Kabinli traktörler ve Otonom Tarım Robotlarının ilk kez görücüye çıktığı fuarda, New Holland T3 Electric Power, Tarımsal Ekipmanlar ve Hassas Tarım Ürünleri de TürkTraktör standında çiftçilerin beğenisine sunuluyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2024 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2024 11:53

TürkTraktör Ticari İş Lideri Ahmet Canbeyli, Faz 5 emisyon seviyesindeki yeni nesil motor teknolojisiyle yüksek performans ve verimliliği bir arada sunan ürünlerini Bursalı çiftçilerle buluşturduklarını söyledi. Canbeyli, “18 yıldır aralıksız pazar lideri olan New Holland ailesinin Faz 5 motor teknolojisine sahip en yeni üyeleri T4B Faz 5 Kabinli, T580S Kabinli, TT60 Classic Kabinli traktörlerimizi ilk kez Bursa’da sergilemekten mutluluk duyuyoruz. Sürdürülebilir tarımın anahtarı olan yeni traktörlerimiz, çiftçilerimizin maliyetlerini düşürürken topraktan aldıkları verimi artırmada en yakın yol arkadaşı olacak. Geçtiğimiz aylarda prototip lansmanını yaptığımız elektrikli traktörümüz New Holland T3 Electric Power’ı şimdi de Bursalı çiftçilerimizin beğenisine sunuyoruz. Hassas Tarım Ürünlerimiz arasında büyük önem verdiğimiz Otonom Tarım Robotlarımızı da ilk kez Bursa’da çiftçilerimizle buluşturuyor olacağız. New Holland FR550 Kendi Yürür Silaj Makinesi, Yeni CX 8.70 ve TC 5.90 biçerdöverler, Yeni TH9.35 Model Teleskopik Yükleyici, Yeni Eğik Fan İlaçlama Makinesi, Density Büyük Balya ve ProBelt Silindirik Balya Makinelerimizin de çiftçilerimizin ilgisine mazhar olacağına inanıyoruz” dedi.

Traktör ve Ekipmanlarda Kredi ve Yakıt Puan Kampanyası

TürkTraktör, Bursa Tarım Fuarı’na özel olarak New Holland marka traktör ve ekipman alımlarında çiftçilere avantajlı kampanyalar sunuyor. TT Finans kampanyası kapsamında 3 milyon TL’ye kadar kredi tutarlarında %0,99'dan başlayan uygun faiz oranları ve 5 yıla kadar vade seçenekleri bulunuyor. New Holland marka yerli traktör alımlarında 10 bin TL, ithal traktör alımlarında ise 20 bin TL Opet yakıt puan hediye edilecek.

Ekipman tarafında kullanılacak kredilerde ise 250 bin TL’ye kadar %0 faiz, 250 bin TL - 350 bin TL arası %1,99 faiz ve 350 bin TL – 500 bin TL arası % 2,99 faiz oranları 31 Ekim’e kadar çiftçileri bekliyor. Yerli ekipman ürün gruplarında geçerli olmak üzere, 50 bin TL indirim ve 10 bin TL Opet yakıt puan da sunulan fırsatlar arasında.

New Holland Standında Sergilenen Traktörler Hakkında; 

New Holland T4B Faz 5 Kabinli

New Holland’ın yüksek beygir güçlü bahçe traktörü serisi T4B Faz 5, bahçe çiftçisinin ihtiyacına yönelik olarak kabin tasarımıyla sunuluyor. T4B Faz 5’in yeni Cat 4 kabininde iki adet filtre yer alıyor. İçerisindeki basınçlandırma sistemiyle birlikte, toz ve kimyasal maddelerin kabin içerisine girişi en aza indiriliyor. Radyo ve klima gibi donanımların standart olarak sunulduğu kabin sayesinde, bahçe faaliyetleri hem daha konforlu hem de daha güvenli bir hale getiriliyor.

T4.90B, T4.100B ve T4.110B modelleri ile sunulan yeni kabinli seri; 110 HP’ye varan nominal motor gücü ve 490 Nm’ye varan tork değeriyle en zorlu bahçe işlerinin üstesinden geliyor. 12 ileri 12 geri vites seçeneğine ek olarak, 20 ileri 20 geri sürüngen vites de isteğe bağlı olarak tercih edilebiliyor.

New Holland T580S Kabinli

New Holland T580S traktörlerde isteğe bağlı olarak sunulan kabin, operatör konforu ve rahatlığını artırıyor. Hem çift hem de tek çeker seçeneği bulunan kabinli modeller, tarladaki üstün performansının yanı sıra ilaçlama başta olmak üzere bahçe faaliyetleri için de büyük kolaylık sağlıyor. 55 HP nominal güç ve 258 Nm tork üretebilen T580S serisi, 8 ileri 8 geri vites seçeneğinin yanı sıra isteğe bağlı 12 ileri 12 geri sürüngen vites ile de tercih edilebiliyor.

TT60 Classic Kabinli

New Holland ailesinin en çok tercih edilen serilerinden TT60 Classic, yeni kabin tasarımıyla sunuluyor. 55 HP motor gücü ve 258 Nm tork değerine sahip seri, kabin konforuyla verimli performans vadediyor. Hem tek hem de çift çeker seçenekleri bulunan kabinli modellerde klima standart olarak yer alıyor. Bu sayede zorlu hava koşullarında bile operatörün rahat çalışması sağlanıyor.

New Holland T3 Electric Power

Türk mühendisler tarafından 4 yıllık Ar-Ge süreci sonunda geliştirilen New Holland ailesinin alternatif yakıt teknolojisinin en yeni üyesi T3 Electric Power, güç ve verimliliği sıfır emisyonla tamamen elektrikli olarak sunuyor. 100 HP güce sahip dizel motorlu bir traktörün performansına eşdeğer şekilde tasarlanan T3 Electric Power, elektro-hidrolik vites değişimiyle kullanım kolaylığı sağlıyor. Yol ve tarla konumları arasında seçim yapılarak yolda maksimum 40 km, tarlada ise 15 km hıza ulaşılabiliyor.  800 V elektriksel sistem mimarisi ve 75 kWh’lik batarya paketine sahip T3 Electric Power, uzun süreler çalışma imkanı tanıyor. Traktör bataryası hızlı şarj yöntemiyle 1 saat (DC), normal şarjla ise 3,5 saatte (AC) tam doluluğa ulaşıyor.

New Holland’ın Standında Sergilenen Hassas Tarım Ürünleri Hakkında; 

Hassas tarım sistemleri, mevcut tarım arazisinde daha fazla ürün yetiştirilmesi, ilaç, gübre, tohum ve yakıt gibi girdilerin ideal seviyede kullanılması, bakım faaliyetleri sırasında oluşan bitki ezilmelerini azaltarak verimliliği artırmak gibi önemli avantajlar sunuyor. TürkTraktör Hassas Tarım ürün gamında yer alan Otomatik Dümenleme Sistemleri, yerli olarak geliştirilen filo ve araç takip sistemi TTConnect, yerli akıllı yönlendirme sistemi TTGuide, Otonom Tarım Robotları, Akış ve Oran Kontrol Sistemleri ve TürkTraktör Drone’a ek olarak, TTGuide akıllı yönlendirme sisteminin yeni arayüzü TTCenter fuar boyunca tanıtılacak.

Otonom Tarım Robotları

TürkTraktör, tarımda sürdürülebilirliği destekleyen iki yeni otonom tarım robotunu Bursa Tarım Fuarı’nda sergiliyor. Tarımda çiftçilerin zararlı kimyasallara maruz kalmasını önlemek ve ilaç kullanımını en aza indirmek için tasarlanan Otonom İlaçlama Makinesi, bağ ve bahçelerde tamamen otonom olarak çalışarak düşük hacimli ilaçlama yapma yeteneğiyle öne çıkıyor. Elektrikli araç mimarisine sahip çevre dostu Otonom İlaçlama Makinesi, kullanıcı dostu arayüzü, gece-gündüz ayrımı olmadan çalışma kabiliyeti ve yol planlama özellikleriyle tarımda verimliliği artırıyor.

Otonom Tarım Robotu ise modüler ve kompakt yapısıyla çeşitli tarımsal görevleri yerine getirebilecek esnekliğiyle dikkat çekiyor. 3 kW motor gücü ve 48 V elektrik sistemine sahip robot, yapay zeka destekli hedef tespit sistemi ile püskürtme yapılacak zararlı otları ve bitkileri tespit edebiliyor. Birbirinden bağımsız kontrol edilebilen püskürtme uçları aracılığıyla yüksek hassasiyette noktasal uygulama yapabiliyor. Bu yenilikçi sistem, tarımsal faaliyetlerde gereksiz kimyasal kullanımını azaltarak çevresel sürdürülebilirliği destekliyor.

TTGuide; Yerli Akıllı Yönlendirme Sistemi

TürkTraktör; pazardaki tüm traktör modelleriyle uyumlu, kolay kullanım özellikleriyle ön plana çıkan, yerli akıllı yönlendirme sistemi TTGuide’ı Bursa Tarım Fuarı’nda çiftçilerle buluşturuyor. TTGuide’ın yeni arayüzü TTCenter, bir yandan Youtube, Whatsapp, Spotify, Youtube Müzik, Radyo ve Tarlam Cepte gibi uygulamalara erişim sunarken, bir yandan da akıllı yönlendirme ekranından tarımsal faaliyetlerin takibini sağlıyor.

TTConnect; Yerli Filo ve Araç Takip Sistemi

TürkTraktör; yeni nesil emisyon seviyesine sahip New Holland traktörler ile uyumlu olarak çalışacak, tarım sektöründe ilk ve tek yerli filo ve araç takip sistemi TTConnect’i çiftçilerin hizmetine sunuyor. Web veya mobil cihazlardan kolayca erişilebilecek TTConnect sayesinde, traktörlerin anlık ve geçmiş konum bilgisi, rota takibi, traktörden alınan teknik verilerin takibi, detaylı raporlar sayesinde geçmişe dönük çalışmaların planlaması yapılabiliyor.

Otomatik Dümenleme Sistemleri

Otomatik dümenleme sistemlerinin sağladığı verimi en üst düzeye çıkaracak şekilde tasarlanan XCN-1060 ve XCN-1260 ekranlar ile NAV-900 anten, zorlu koşullarda yüksek çalışma performansını kullanıcılarıyla buluşturuyor. Otomatik dümenleme sistemleri, hem TürkTraktör fabrikasında araç üstü montajı sağlanmış şekilde New Holland marka traktörlerde; hem de satış sonrası hizmet olarak satışa sunulmaktadır.

Akış ve Oran Kontrol Sistemleri

TürkTraktör Hassas Tarım ürün gamında bulunan akış ve uygulama kontrol sistemi fuar süresince tarımda teknoloji kullanımını bir üst seviyeye çıkarmak isteyen çiftçilerin beğenisine sunuluyor. Otomatik dümenleme sistemleriyle sunulan akış kontrol özelliği sayesinde uyumlu ekipmanların kullanılması durumunda özellikle ilaçlama faaliyetlerinde uygulama oranı kontrol edilerek, ilaçlama bölümlerinin otomatik olarak açılıp-kapanması ve değişken oranlı uygulamaların gerçekleştirilmesi sağlanıyor.

TürkTraktör Drone

TürkTraktör Drone, ilaçlama teknolojisinde geliştirilen en yenilikçi ürünler arasında yer alıyor. 30 litrelik kapasitesi bulunan TürkTraktör Drone, 150 dönüm ilaçlama yapabiliyor. Geleneksel püskürtme yöntemlerine kıyasla maliyet avantajı sağlayan TürkTraktör Drone, ergonomik ve yenilikçi bir uzaktan kumandaya sahip olmasıyla alçak irtifalarda uçuşları kolaylıkla yönetip, bitki ezilmelerinin önüne geçerek mahsule zarar vermiyor.

New Holland’ın Standında Sergilenen Tarımsal Ekipmanlar Hakkında;

 Yeni New Holland CX 8.70 Serisi Biçerdöver

Yeni New Holland CX 8.70 Biçerdöver, Faz 5 seviyesinde en güncel emisyon değerlerindeki motorla çiftçilere sunuluyor. CX 8.70, 374 HP gücündeki motoruyla üst düzey performans ve verimlilik sağlıyor. Konforlu kabini ve joystick tasarımıyla işleri kolaylaştıran CX 8.70, 9.500 litre kapasiteli dane deposu ile uzun süre kesintisiz çalışma imkanı tanıyor.

New Holland TC 5.90 Serisi Biçerdöver

Bugüne kadar 75 bin adet üretilen TC serisi, TC 5.90 modeliyle modern tasarımı üstün performansla birleştiriyor. 258 HP’lik motora sahip TC 5.90, daha az titreşim ve düşük gürültü iletimiyle konforu artırıyor. 6.400 litrelik dane deposu bulunan TC 5.90, hasatta yüksek verimlilik sağlıyor.

New Holland FR550 Kendi Yürür Silaj Makinesi

Yeni New Holland FR550, yüksek güçlü motoru, en son teknoloji ile donatılmış kesim mekanizması ve sınıfının en dayanıklı yapısıyla en üst düzeyde verimlilik sunuyor. 884 mm genişliğinde ve 710 mm çapında kesme tamburu ile 4 adet besleme tamburuna sahip olan FR550, sınıfının en genişi olma özelliği taşıyor. Geniş baca dönüş açısı ve yenilenen kabin tasarımı ile artık daha fazla kullanıcı dostu haline gelen New Holland FR550, büyük işletme sahipleri ve silajlık ürün hasadı yapan müteahhitler tarafından tercih ediliyor.

Yeni New Holland TH9.35 Teleskopik Yükleyici

Açık arazi çalışmaları ve büyük balyaların istiflenmesi gibi çeşitli uygulamalar için tasarlanan New Holland TH9.35 Teleskopik Yükleyici, yeni kabin içi özellikleriyle daha yüksek konfor ve kolay kullanım imkanı sağlıyor. 6 ileri, 3 geri Powershift şanzıman ve 3 farklı dümenleme modu ile daha etkin çalışma yapılabilirken, yeni kaput tasarımı görüş açısını artırıyor.

New Holland Density Büyük Balya Makinesi

Tüm mekanizmaları yüksek verimlilik ve ağır hizmet için tasarlanan Yeni New Holland Büyük Balya Makinesi yüksek balyalama kapasitesi ile uzun ve sorunsuz kullanım sağlıyor. New Holland Density Büyük Balya Makinesi; güçlendirilmiş piston, balya odası ve özel tasarlanmış rotor yapısıyla daha kısa zamanda daha az işgücü ve yakıt tüketerek daha ağır ve yoğun balyalar üretebiliyor.

New Holland ProBelt Silindirik Balya Makinesi

New Holland ProBelt Silindirik Balya Makineleri tarım faaliyetlerinde kullanılan en yenilikçi tarım teknolojileri arasında yer alıyor. Müşteri memnuniyeti göz önünde bulundurularak tasarlanan ProBelt, verimliliği artırarak maliyetleri düşürmeye yardımcı oluyor. 

New Holland Küçük Balya Makinesi

Yüksek performanslı New Holland Küçük Balya Makinesi modern tasarımı, üstün kalitesi ve çalışma verimliliği ile öne çıkıyor. 2 ipli ve 3 ipli bağlama grubu, yüksek kapasiteli toplayıcısı, sağlam şasesi, Alman Rasspe marka bağlama grubu ile yüksek performansla kaliteli balyalar sunuyor.

New Holland Yeni Eğik Fan Model İlaçlama Makinesi

New Holland ilaçlama makineleri, hasat öncesinde ve sonrasında bitki sağlığını korumak için en iyi çözümü sunuyor. Yeni Eğik Fan modeli ile geliştirilen New Holland ilaçlama makinesi, çiftçilerin ihtiyaçlarına yönelik tasarlandı. Bahçelerde daha homojen dağılım ve etkili ilaçlama sağlayarak mahsul verimliliğini artırırken yakıt ve enerji tasarrufu da sağlıyor.

New Holland Hassas Ekim Makinesi

Verimlilik, konfor ve yenilikçi teknolojik özelliklerle donatılmış Pnömatik Hassas Ekim Makineleri, modern tarımın özellikle sebzecilik ve süs bitkisi yetiştiriciliği alanında öne çıkıyor. Hassas ekim makineleri; sıraya veya aralığa bağlı olarak bitkileri tek tek ekerek, tohumların kullanımını azaltarak daha verimli kullanılmasını sağlıyor. 

TürkTraktör Römorklar

TürkTraktör Römorklar; tarım ürünlerinin güvenle taşınmasının yanı sıra, yüksek taşıma kapasiteli çeşitleriyle zamandan tasarruf sağlanmasına yardımcı oluyor.

TürkTraktör Gübre Serpme Makinesi

TürkTraktör Gübre Serpme Makineleri; tarım işlerini daha etkili, verimli ve kârlı hale getiriyor.

İleri teknoloji ve dayanıklılıkla tasarlanmış olan TürkTraktör gübre serpme makineleri, hasatı artırmak için mükemmel bir seçenek sağlıyor.

TürkTraktör Mısır Silaj Makinesi

TürkTraktör Mısır Silaj Makinesi, modern tarımın en önemli makinelerinden biri olarak; yüksek kapasite, kaliteli keskin kesim, kolay kullanım ve güvenilirlik sağlıyor.

TürkTraktör Yem Karma Makinesi

TürkTraktör Yem Karma Makineleri; yemleme sürecinin en önemli unsuru olan verimli bir hayvancılık için gerekli olan süt, et ve yün üretimini yükseltiyor. İç yapısı, kapasitesi ve model seçenekleriyle ön plana çıkıyor. 

TürkTraktör Toprak İşleme Makineleri

Bahçe ve tarla tipi modelleriyle TürkTraktör Toprak İşleme Makineleri Bursa Tarım Fuarı’nda Türk çiftçisinin beğenisine sunuluyor. Sabit, kaydırmalı, merdaneli ve farklı çalışma genişliklerine sahip model seçenekleri ile çeşitli toprak koşullarında ideal çalışma imkanı sunuyor.

TürkTraktör Pulluklar

TürkTraktör markalı EP serisi klasik eksantrik pulluklar, çeşitli bölge toprak ihtiyaçlarına ve traktör beygir güç ihtiyacına cevap verebilecek şekilde 10”, 12”, 14”, ve 16” kulak yapısına sahip 3,4 ve 5 gövdeli olarak sunuluyor. Pullukların alt takımlarında kullanılan parçalı kulak yapısı, özel aşınma parçaları ve değiştirilebilir uç demiri sayesinde uzun kullanım ömrü ve düşük yedek parça maliyeti sağlanıyor.