DİSK Emekli Sen standı Kumla’da açıldı

DİSK Emekli Sen Bursa Şubesi ve Gemlik Temsilciliği sesini Kumla’dan yükseltti. “Eşit İnsanca bir Emeklilik İstiyoruz” adı altında imza standı açan DİSK Emekli Sen’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2024 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2024 12:16

Gemlik’in yazlık Küçük Kumla Mahallesinde stant açan DİSK Emekli Sen Bursa Şube Başkanı Sacit Çam’a sendikanın Gemlik Temsilcisi Musa Aslantaş, Belediye Meclis üyesi Emin Filiz ve İlhan Ermiş’te destek verdi. Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı ve 4 gün sürecek olan imza kampanyalı standa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

DİSK Emekli Sen Bursa Şube Başkanı Sacit Çam, Emeklilerimizin talepleri bizimde taleplerimizdir dediler örgütlü mücadelenizde bizde varız diyerek aramıza katılan yeni üyelerimizle daha güçlendik. Kendilerine hoş geldiniz diyoruz. Küçük Kumla’ da yaşayan emeklilerimizin yerel sorunlarını dinleyerek çözüm arayışında bulunan Belediye Meclis üyelerimiz İlhan Ermiş ve Emin Filiz sendikal mücadele ile birlikte belediye meclisi üyesi olarak görevlerini yaptılar. Çalışmalarımıza katılarak destek veren üyelerimize, Yöneticilerimize ve Küçük Kumla sakinlerine teşekkür ediyoruz. Yaşsın Disk

Yaşasın Emekli – Sen Yaşasın Örgütlü mücadelemiz” dedi.