Çocuklar ‘Hayat Dolu Eller’ etkinliğinde hem eğlendi hem öğrendi

Bursa Kanserle Savaş Derneği’nin hafta sonunda Moral Evi’nde düzenlediği ‘Hayat Dolu Eller’ etkinliğinde çocuklar ve aileleri bir araya gelerek keyifli vakit geçirdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2024 17:46

Bursa Kanserle Savaş Derneği tarafından, hafta sonu Moral Evi’nde düzenlenen ‘Hayat Dolu Eller’ etkinliğinde, çocuklar ve aileleri bir araya geldi. ‘Doğada öğren’, ‘Seramik çalışması, ‘Fotoğraf çerçevesi süsleme’, ‘Fotoğraf çekimi’ atölyelerine ve ‘Benimle oynar mısın?’ etkinlikliğine katılan minikler hem çeşitli oyunlar oynayarak eğlendiler hem de el becerilerini geliştirdiler.

“İYİLİK BULAŞICIDIR”

Bursa Kanserle Savaş Derneği Başkanı Ümit Ecemiş ‘Hayat Dolu Eller’ etkinliğinde çocuklar ve aileleri ile bir arada olmaktan büyük keyif aldıklarını belirterek, “Etkinliğimizde çeşitli atölye çalışmaları yaptık, oyunlar oynadık. Doğada öğren atölyesi, seramik çalışması, aile fotoğraflarının çekimi ve fotoğraf çerçevesi süslemesi atölyelerinde birlikte çok güzel paylaşımlarda bulunduk. Benimle oynar mısın etkinliği ile taçlandırdığımız programımızda çocuklarımızın mutluluğu bizleri de mutlu etti. İnanıyoruz ki mutluluklar paylaştıkça çoğalır ve iyilik bulaşıcıdır... Tamamen gönüllülük ilkesiyle yanımızda olan Rümeysa Uzunoğlu Studio ve ekip arkadaşları ile Parlaevents Bursa’ya çok teşekkür ediyoruz” dedi.